Magazin
72503 ogledov

Kupila rabljeno torbico. To je našla v njej!

ponarejene torbice ponaredek torbica Reuters
Kakšna zgodba!

Američanka Lynori Silverman je v trgovini z rabljenimi stvarmi Salvation Army kupila torbico, ne da bi vedela, kaj je v njej skrito.

Prijetno presenečenje

Doma je želela torbico oprati, zato je najprej izpraznila vse žepe. Ob tem pa jo je doletelo presenečenje, saj je v torbici našla kuverto, v kateri je bilo pismo. Avtorica pisma Martha je v njem med drugim napisala, da torbica pripada moževi ljubici. Ta naj bi jo namreč pozabila, ko je odhajala.

Martha je torbico nosila vsak dan, sprašuje pa se, ali je njen mož vedel, da torbica pripada njegovi ljubici. Napisala je tudi, da torbico sedaj podarja, saj je njeni otroci ne želijo. Pismo je zaključila s stavkom: "Torej, pojdite zdaj kupiti novo torbico." V kuverti je bilo poleg pisma priloženih še tristo dolarjev.

Silvermanova je na TikTok profilu @marthainfused objavila video, v katerem je razkrila pričujočo zgodbo z vsemi podrobnostmi. Video je postal viralen, saj je prejel več milijonov ogledov in všečkov. Ogledate si ga lahko spodaj:

@marthainfused Check your mother’s purses before you donate them to goodwill! #justsaying #omgchallenge #foundmoney #goodwillfinds #goodwill #donate #justkiddingrelax ♬ original sound - Be A Martha

Ker so mnogi skeptični o tem, ali je zgodba resnična, je Silvermanova odšla v trgovino, v kateri je kupila torbico in izvedela, da je bila Martha res v trgovini, in sicer nazadnje decembra. Sledilci Silvermanove na TikTok profilu sedaj spremljajo, ali bo ta našla Martho in kako se bo zgodba razpletla.

Svet Vožnja z vrtiljakom se sprevrže v grozljivko Audi Q2 Rabljeni Avto Prodajali so rabljene audije tudi z 200.000 prevrtenimi kilometri
Komentarjev 1
  • Avatar Evie_Savage
    Evie_Savage 09:47 23.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .................. >>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com