Magazin > Lepota & telo
538 ogledov

Ajda Smrekar v več kot 3100 evrov vredni obleki?

Ajda Smrekar
1/2
mediaspeed
Je Ajda Smrekar na podelitvi žarometov nosila obleko modne hiše Alexandre Vauthier?

Ajda Smrekar je bila v beli izzivalni obleki na podelitvi žarometov prečudovita. S tem se strinja tudi modni oblikovalec Rok Cibej, ki je za naš medij pokomentiral oprave znanih Slovencev.

smrekar | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Pohvaliti je treba Ajdo Smrekar, ki je bila moderno oblečena, za slovensko sceno. Malo bolj modno ozaveščeni gledalci pa smo takšna obleko že videli. Original je delo modne hiše Alexandre Vauthier (cena 3120 evrov). Že leta 2014 jo je nosila Rihhana in pa tudi Kylie Jenner. Tudi Danica Lovenjak je imela podobno obleko že leta 2015.“

Ajdino obleko je naredila Nina Šušnjara, ki z igralko sodeluje že vrsto let. "Skozi ves ta čas sva do potankosti  razdelali in secirali njen osebni stil. Prišli sva do tega, da je Ajda sama po sebi dovolj in ne prenese dramatičnosti v samih stajlingih, oblačilih in tudi make upu. Drživa se načela manj je več. Pomembno ji je, da se v oblačilih dobro počuti in da ji je predvsem udobno. Obožuje srajce in srajčne obleke. Ta obleka je zelo podobna obleki, ki jo je nosila že leta 2013 na Femme Fatale. Srajca in razporek. Ajda je naraven človek, ki ne mara drame in komplikacij. In tudi  tukaj gre za povsem enostaven kroj, ki pravzaprav ni nič novega, ker gre za že stokrat videno verzijo srajčne obleke na preklop. Pomembno je, kdo to nosi in kako nosi. In Ajda je svojo ženstvenost in "skuliranost" odlično nosila,“ pravi Šušnjara.

Komentarjev 3
  • maresem 13:10 01.marec 2017.

    Padel sem v komo od zavisti.

  • matermila 09:38 01.marec 2017.

    Ajda Smrekar v več kot 3100 evrov vredni obleki?Obleka je stala 3100€,vredna je recimo 100€.Nekaj takega ima moja za šlafrok.