Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Aktivni po šestdesetem

menopavza, gospa Shutterstock
Življenje je lahko bogato tudi po šestdesetem in prav nič vas ne ovira pri tem, da bi tudi po tem okroglem rojstnem dnevu polno, zdravo in povsem samostojno živeli tako v službi kot doma in v družbi.

Letos je evropsko leto aktivnega staranja in solidarnosti med generacijami, zato bo med letom tudi v Sloveniji potekalo kar nekaj dogodkov, namenjenih spodbujanju aktivne starosti. Med njimi bodo vseživljenjsko učenje, medgeneracijska izmenjava znanj, ukvarjanje s športom ter udeležba na tečajih preprečevanja padcev in tečajih aktivnega življenja po upokojitvi. Več informacij o projektu in dogodkih po Sloveniji lahko najdete na spletni strani Europa.eu/ey2012.

Pomembno je, da ostanete v formi

"Ostati v formi – tako telesno kot duševno – je bistvenega pomena za izkoriščanje priložnosti na trgu dela in prav tako za uživanje kakovostnega življenja," poudarjajo organizatorji kampanje. Ne vrzite puške v koruzo ter razgibajte telo in duha!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.