Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Alya je najraje popolnoma brez ...

Z naravnim ličenjem je presenetila. Žurnal24 main
Popolnoma brez make upa, da ne bo pomote. Ste se začudili? Preberite, kako se najraje razvaja, kaj vse skriva v svoji kozmetični torbici in katera je njena najljubša dišava.
Katero kremo za obraz uporabljate?
Nekaj časa sem uporabljala kreme znanih kozmetičnih hiš, a moji koži niso naredile dobro. Zdaj uporabljam samo ognjičevo kremo, poleti pa tudi olivno olje. To prija moji koži, čeprav je po uporabi malo bolj mastna.

Vaš trenutno najljubši lepotni izdelek?
Jih je kar več: rdeča in živo oranžna šminka, eyeliner in parfum. Brez njih ne morem.

Katere kozmetične pripomočke vedno nosite v svoji torbici?
Uh, kar celo kozmetično torbico z vsemi nujno potrebnimi pripomočki. Nikoli ne veš, kdaj te bo na hitro doletelo kako snemanje ali slikanje, zato je dobro, da imam s sabo vse potrebno, da se lahko hitro uredim.


"V moji kozmetični torbici lahko najdete vse od A do Ž." © iStockPhoto

 
Kaj na svojem obrazu najraje poudarite z ličili?
Oči ali ustnice.

Ste za botoks oziroma lifting ali odpravljate gubice zgolj s kremo?
Ne, ne, moje trenutno mnenje je tako, da se z umetnimi zadevami ne bom bojevala proti gubicam! Nimam pa nič proti, če se ženske odločijo za to. Saj malo gubic imam, za zdaj samo smejalne, ampak se mi zdi to popolnoma normalno.

Kolikokrat na mesec se razvajate v lepotnih salonih?
Masažo si privoščim, kadar lahko. Imam kar nekaj različnih maserjev za različne masaže, tako klasično kot malo bolj grobo. Po koncertih pa mi najbolj prija nežna sproščujoča masaža. Kozmetičarko obiskujem bolj poredko, saj nimam težav s kožo.

Posvečate več nege lasem ali obrazu?
Glede na to, da sem kar naprej na terenu, ki zahteva svoje, največ nege posvečam koži obraza. Nego las pa prepuščam svoji frizerki Urši.

Približuje se čas kratkih oblekic, kopalk. Kakšne so vaše priprave na poletje?
Moram priznati, da letos ne bom imela veliko časa za tovrstne priprave. Izpeljala jih bom kar vzporedno s tempom in nastopi. Drugače pa pazim, da zelo zdravo jem, uživam veliko sadja in zelenjave in pijem veliko vode. Za telovadbo pa moram priznati, da nimam časa. Je pa skakanje po odru med koncerti odličen fitnes.


Voda je zdravilo za vse, pravi Alya. Je spijete dovolj? © iStockPhoto

 
Kaj pa celulit?
Ima ga vsaka ženska. Tudi jaz. Ampak se zaradi tega sploh ne sekiram. Tudi dosti moških pravi, da je celulit v mali meri lahko prav simpatičen. Ugotovila pa sem, da sem ga dobila predvsem zaradi stresa, saj na prehrano zelo pazim in pijem veliko vode. Pred spanjem si po navadi zmasiram noge, a brez uporabe proticelulitnih krem. Za masažo uporabim kar ognjič.

Koliko dni na mesec preživite popolnoma brez make upa?
Izkoristim vsako možnost. Kadar sem doma in nimam nobenih opravkov, sem brez make upa ves dan. Drugače pa komaj čakam večere, da si masko lahko odstranim. Zelo rada sem popolnoma brez make upa.

Ljudje vas brez make upa niso vajeni, kakšen je njihov odziv, ko vas vidijo?
Z novim singlom A veš smo prakticirali čisti minimalizem, tudi pri make upu. Zanimal me je odziv, ki pa je bil zelo pozitiven. Delam majhne spremembe, tudi v ličenju.

"Obožujem posebne vonjave."

 
Kateri parfum uporabljate trenutno?
Valentinov Rock'n Rose, zelo rada imam pa tudi Chanel in Nino Ricci. Zelo rada imam posebne vonje.

Če bi bilo možno: kateri del svojega telesa bi najraje zamenjali ali vsaj popravili?
Vsi smo kdaj v obdobju, ko nam je vse všeč, in kdaj, ko nam ni všeč nič. Enkrat nekaj, drugič spet nekaj drugega, ampak mislim, da je to vse samo v glavi.

 

Preberite še:

Zaupajte nam lepotni trik, ki ga uporabljate in za katerega veste, da deluje?
Ženske, ki imajo težave s kožo, naj pijejo veliko vode. Voda pomaga proti dehidraciji kože in prečisti telo, tudi kožo. Jaz se vsako jutro napijem vode do onemoglosti in enako zvečer. Poskusite, telo se res prečisti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.