Magazin > Lepota & telo
23608 ogledov

Babica, ki je videti kot 25-letnica

tiktok TikTok
TikTok uporabnica se lahko pri svojih 61 letih pohvali, da je videti bolje kot nekatere 25-letnice.

Vicky Cordova je postala izjemno priljubljena na spletni platformi TikTok, kjer v posnetkih ponosno razkriva svoja leta. 

"To je za ljudi, ki so bili rojeni v 60., 70. ali prej. Poglejmo svoje obraze in bodimo ponosni na to, kar smo. Bodimo ponosni na staranje in ga praznujmo," je ob posnetku zapisala Vicky.

 

@wickivicki Happy Thanksgiving from my house to yours. Love you all. #cute #dance #dancechallenge #danceclass #danceislife #dancelife #dancelove #dancer #dancerli ♬ Levitating - Dua Lipa

 

Z raznimi oznakami ob posnetkih daje Vicky vsem vedeti, da je zelo srečna in ponosna na svoja leta. V večini posnetkov se pokaže od daleč in od blizu, da bi vsi lahko videli, kako je videti. Prav tako pred kamero tudi rada zapleše.

"Videti si neverjetno, nikoli ti ne bi dal toliko let," je zapisal eden izmed sledilcev, drugi pa je dodal, da se stara kot dobro vino.

riley keough, lisa marie presley Magazin Hči Lise Marie Presley v žalnem govoru razkrila dobro varovano skrivnost indira ekić Magazin Znana Slovenka presrečna: Najprej je bila njegova stranka, sedaj sta zaročena
Komentarjev 3
  • VonLiegenStuhl 15:32 11.marec 2023.

    Tik Tok filtri - neprecenljivo.

  • Avatar NickMason
    NickMason 12:32 11.marec 2023.

    vsak je lep za sebe

  • rd2dmk2 09:22 11.marec 2023.

    na kolesu ki se ne kotali se nabira mah, in vrč ki ne hodi po vodo se ne more razbit. vam je jasno ? da bom mal žleht, en tip gre v angliji pa pokaže svoje orodje ( glejte članek ...prikaži več na tem portalu ).. mogoče bi tud ta dama morala pokazat svoje orodje, pa da vidimo al je tud tako ohranjeno kot lička in nos.