Magazin > VIP
26976 ogledov

Hči Lise Marie Presley v žalnem govoru razkrila dobro varovano skrivnost

riley keough, lisa marie presley Profimedia
Pokopali so jo tri dni pred žalno slovesnostjo.

riley keough, lisa marie presley | Avtor: Profimedia Profimedia
19. januarja so k večnemu počitku položili edinko Elvisa Presleyja, Liso Marie Presley. Pokopali so jo na posestvu Graceland ob sinu Benjaminu, ki si je pred dvema letoma sodil sam. Pravijo, da je 54-letna zveznica umrla zaradi zlomljenega srca, saj sinove smrti ni mogla preboleti.

Včeraj pa je potekala žalna slovesnost, na kateri je v imenu njene najstarejše hčerke Riley spregovoril njen soprog Ben. Zbrani množici je prebral ženino pismo mami. "Hvala, ker si bila v tem življenju moja mama. Večno bom hvaležna, da sem s tabo smela preživeti 33 let. Prepričana sem, da sem si izbrala najboljšo mamo na tem svetu in tega se zavedam, odkar se te spominjam," je prebral. Riley je s pismom svetu razkrila tudi dobro varovano skrivnost. Lisi Marie Presley je bilo dano, da je spoznala svojo vnukinjo! "Upam, da bom svojo hčer ljubila tako, kot si ti ljubila mene, mojega brata in sestri," je zapisala mlada igralka, ki je z Benom poročena že sedem let.

riley keough, lisa marie presley | Avtor: Profimedia Profimedia
33-letnica je mami v slovo še zapisala: "Spomnim se, kako si me crkljala, kako sem ponoči prišla v tvojo posteljo in kako si dišala. Spomnim se, da si me po šoli peljala na sladoled. Spomnim se, kako si meni in bratu ponoči pela uspavanke in kako si ležala z nama, dokler nisva zaspala."

Lisa Marie je za vedno zaspala 12. januarja. Zanjo je bil usoden zastoj srca.

Komentarjev 2
  • Toma 09:30 23.januar 2023.

    Na vseh slikah se drži zelo grožeče. Se spomnem, da sem se bal podobne mame moje prijateljice...

  • Fredi34 09:19 23.januar 2023.

    In kaj od napisanega je skrbno varovana skrivnost???