Magazin > VIP
9723 ogledov

Umrla je Lisa Marie Presley

lisa marie presley Profimedia
V 55. letu starosti je umrla Lisa Marie Presley, edina hči kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja.

"S težkim srcem moram sporočiti tragično novico, da nas je moja čudovita hči Lisa Marie zapustila," je v izjavi za medije zapisala njena mama Priscilla Presley. "Bila je najbolj stratsna, močna in ljubeča ženska, kar sem jih poznala." 

V četrtek zjutraj po lokalnem času so Liso Marie prepeljali v bolnišnico, potem ko je doma doživela zastoj srca. Ko so reševalci prišli na njen dom v Calabasasu, ni dihala, zato so pričeli z oživljanjem. Ob prihodu v bolnišnico je kazala znake življenja. 54-letnico naj bi že zjutraj začel boleti želodec. Bolečine so se čez dan stopnjevale, poroča TMZ.

Dva dni pred smrtjo se je Lisa Marie z mamo udeležila podelitve zlatih globusov, kjer sta podprli film o Elvisu. Page Six poroča, da je bila zvezdnica videti "nestabilna". Austin Butler je za svoje delo dobil nagrado. V svojem zahvalnem govoru je izjavil: "Lisa Marie, Pricilla, večno vaju bom ljubil." Ganjena Lisa je ob teh besedah svojo roko položila na srce ...

Lisa Marie se je rodila 1. februarja 1968 v Memphisu. Po ločitvi staršev, ko je bila stara štiri leta, sta se z mamo preselili v Los Angeles. Elvis je umrl, ko je bila Lisa Marie stara devet let. 

Lisa Marie se je leta 1988 poročila z Dannyjem Keoughom, s katerim sta imela dva otroka, hčerko Riley in sina Benjamina. Benjamin je leta 2020 storil samomor. 

Po ločitvi od Keougha leta 1994, se je poročila z Michaelom Jacksonom, a se je tudi njun zakon dve leti kasneje končal z ločitvijo. Leta 2002 se je poročila z igralcem Nicolasom Cageom, a je zakon trajal manj kot štiri mesece. 

Četrtič se je poročila z Michaelom Lockwoodom, s katerim sta se jima leta 2008 rodili dvojčici Harper in Finley. Zakonca sta se razšla leta 2016, ločitev pa je postala uradna leta 2021. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • sam1 07:50 13.januar 2023.

    Vzrok pa ni nikakršen tabu.....