Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Beckhamovi premagali Kardashianove

Beckham
1/5
FameFlynet
David in Victoria Beckham ter njuni štirje otroci so razglašeni za najmodnejšo družino na svetu. Premagali so slavne Kardashianove in Jolie-Pittove.

Britanska spletna stran TVBet.co.uk je naredila seznam najmodnejših slavnih družin in na prvo mesto so se brezkompromisno zavihteli Beckhamovi. "Že odkar sta Victoria in David leta 1999 postala par, smo vedeli, da bosta postavljala modne smernice. Očitno sta to prenesla tudi na svoje štiri otroke," je povedal tiskovni predstavnik omenjene spletne strani. In res je, mala Harper nima niti dveh let, pa je že na seznamu najbolje oblečenih otrok, desetletni Romeo pa je pred kratkim postal obraz Burrberryja.

Drugo mesto na lestvici najmodnejših družin je pripadlo slavnemu klanu Kardashian, kar je po mnenju predstavnika povsem pričakovano. "Dekleta si upajo nositi drzne kreacije in obleke, ki poudarjajo njihove obline," je povedal. Tretje mesto so zasedli Jolie-Pittovi, sledita jim Beyoncé in Jay-Z s hčerkico Blue Ivy, peto mesto pa si je prislužila družina Middleton.

Komentarjev 1
  • Ronald Reagan 10:45 20.december 2012.

    Pri nas so pa na prvem mestu Novakovi...4 članska družina je preživela mesec s 576€...s tem so na drugo mesto porinili pravtako 4 članske Kranjčeve, ki jim je uspelo preživeti s celih 35 centov več...torej s 576,35€...po zaslugi Štrukljevega sindikata ...prikaži več se jim obeta še kakšno znižanje dohodkov tako da lahko čakamo na nove rekordne dosežke....Uredništvo...bolani ste s temi bogataši...nehajte nas fopat z Beckhami in podobnim sranjem...