Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

"Bila bi srečna, če bi imela večjo rit"

Mila Kunis FameFlynet
Mila Kunis je morala pred dvema letoma za vlogo v Črnem labodu shujšati na 43 kilogramov, a lepa igralka se še vedno močno trudi, da bi pridobila staro, polnejšo postavo.

Po vlogi baletke Mila ni zadovoljna s svojim telesom. Čeprav je od snemanja filma Črni labod minilo že dve leti, 28-letna igralka še vedno ni pridobila svoje stare postave, kar jo malce žalosti. "Moje obline so drugačne. Ko sem shujšala na 43 kilogramov, sem imela same mišice, kožo in kosti. Ko pa sem se začela rediti, je šla maščoba v čisto druge dele telesa kot prej. Kar sem prej izgubila v prsih, sem dobila nazaj na boke in trebuh," je za Harper's Bazaar povedala obupana igralka in dodala: "Bila bi srečnejša, če bi imela večjo rit."

Po vlogi v Črnem labodu, v katerem je zaigrala ob Natalie Portman, je Mila postala del hollywoodske elite, a pravi, da ji druženje in zabava z zvezdniki ne diši preveč. "Raje sem doma, jem ostanke hrane in pijem vino. Nerada hodim ven, bolje se počutim v domačem okolju, jaz in kozarec vina sva najboljša prijatelja," je še razložila igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.