Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Brezplačen obisk pri dermatologu

1/2
Žurnal24 main
Obiskali smo Center zdrave kože, ki ga organizira Vichy in se udeležili brezplačnega dermatološkega pregleda. Kako je pregled potekal, si poglejte v videoposnetku.

V Ljubljani že tretje leto poteka center zdrave kože, ki ga organizira Vichy. Uradnega odprtja se je udeležil tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič , ki je ob tej priložnosti prejel Vichyjevo donacijo koles, mi pa smo se odpravili na brezplačen dermatološki pregled.

Dermatološki pregled
Dermatolog z opazovanjem kože in prek posameznikovih lastnih opažanj poda klinično oceno stanja kože. Natančnejši pregled pa opravi s posebnimi diagnostičnimi orodji za določanje tipa kože, njene biološke starosti in njenega sončnega kapitala.

Svetovanje
Obisk se konča s pogovorom s farmacevtom, ki na podlagi diagnoze, ki jo postavi dermatolog, priporoči najustreznejšo nego. Farmacevt pojasni tudi delovanje izdelkov, vam svetuje, katero čistilno sredstvo je za vas najprimernejše, in vas opozori na zaščito pred sončnimi žarki.

Brezplačnega dermatološkega pregleda in strokovnega svetovanja se lahko udeležite tudi vi, in sicer od 5. do 7. junija na ljubljanskem Prešernovem trgu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.