Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Čevlji za ateiste

teaser Shutterstock
Čevlji za brezbožne so narejeni z namenom, da lahko na povsem eleganten način pokažete, kaj si mislite o veri in bogoslužnih ustanovah.

Modna novost prihaja iz Nemčije. Po tem, ko je modni navdušenec David za šalo naredil nekaj modelov in jih objavil na socialnem omrežju Reddit, je ugotovil, da so čevlji prava uspešnica. Posebnost čevljev je poleg ročne izdelave in občutka za podrobnosti tudi ta, da vsebujejo posebna sporočilca, ki so natisnjena na podplatih. Sporočila "Jaz sem ateist" in "Darwin ljubi", so navdušila ljudi, da so začeli oblegati nadobudnega Davida z naročili.

Zbira denar za rezervacije

Ta je nato začel zbirati denar za rezervacije, saj sam ni imel zadostnega kapitala, da bi se zadeve lotil bolj resno. Poslovna ideja se mu je utrnila nehote, zdaj pa se bo potrudil iz nje iztržiti čim več. "Če imajo že verniki svoje simbole, naj imajo neverniki vsaj svoje čevlje," pravi mladi David. Če vas ne skrbi, da bi zakorakali v večni ogenj, si zbirko čevljev oglejte tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.