Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Charlize je ustvarila svoj resničnostni šov

Charlize Theron EPA
Igralka Charlize Theron je s svojo produkcijsko hišo ustvarila novo modno oddajo.

Gre za nekakšen resničnostni šov o modi, ki nosi naslov Whose Closet Is It Anyway? (Čigava omara je to pravzaprav?, op. p.) in temelji na podobni izraelski oddaji. V vsaki epizodi se bodo srečale tri ženske s povsem različnimi modnimi slogi, ki bodo zamenjale svoje garderobe v želji, da bi s tem spremenile način razmišljanja, poročajo ameriški mediji. "Vsaka udeleženka bo morala povsem spremeniti svoj videz in pomeriti obleke, ki so povsem v nasprotju z njenim stilom. Kakšen je občutek, če hodiš v tujih čevljih? Bo njeni družini všeč njen novi videz? Kaj bodo na to rekli v službi?" Tako so oddajo povzeli v Charlizini produkcijski hiši Denver & Delilah.

Novica o igralkini modni oddaji prihaja le nekaj dni po tem, ko so oznanili, da bo tudi oblikovalka kostumov pri seriji Oglaševalci, Janie Bryant, naredila svoj modni resničnostni šov. Mnogi modni poznavalci se zato zdaj bojijo, da je trg prenasičen z modnimi oddajami, na katerem zaenkrat še vedno vladata Tyrin šov Ameriški top model in Modni oblikovalci Heidi Klum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.