Magazin > Lepota & telo
87 ogledov

Čudežne bele hlače, ki se ne umažejo

Bele hlače Joe's Jeans
Bele hlače so skoraj tako nujne kot mala črna obleka, a kaj ko se ob vsakem nošenju spremenijo v nočno moro. Ta problem so rešili pri znamki Joe's Jeans.

Pri znamki Joe's Jeans so lansirali novo linijo belega džinsa, ki je odporen proti madežem in se imenuje play dirty (umazana igra, op. p.). Kot obljubljajo, material prenese madeže kave, gaziranih pijač in celo rdečega vina. "Te kavbojke bodo prenesle vse madeže, ki vas lahko presenetijo čez dan," obljubjajo pri znamki in dodajajo, da se lahko kavbojke operejo dvajsetkrat, potem pa bo njihova "čudežna moč" začela usihati.

Če res prenesejo naštete madeže in ostanejo snežno bele, sta preverili novinarki britanskega Daily Maila, ki sta na hlače zlili skodelico črne kave. Tekočina je preprosto stekla z džinsa, ki je ostal povsem suh. Tekočino, ki ni stekla dol, sta obrisali s prtičkom in kavbojke so bile kot nove. Njun video si oglejte tukaj.

Vseeno pa pri Joe's Jeans opozarjajo na madeže, ki ne bodo odpravljeni s tako lahkoto: bleščilo za ustnice, ličila, lak za nohte in barve bo treba odstraniti s pranjem. Cena čudežnih kavbojk se giblje med 105 in 137 evri.

Komentarjev 1
  • Aleš Pevc DreamLab 15:28 07.april 2014.

    Vse tkanine so lahko odporne na madeže. Seveda, če jih poškropite z nano odbojnim sprejem. Problem je samo v tem, da ne vemo kako se ti nanodelci obnašajo na telesu in kasneje v okolju, v katerega jih speremo.