Magazin > Lepota & telo
55 ogledov

Dieta: en mesec, devet kilogramov

Uspeh ponujata vadba v fitnesu in zdrava prehrana.(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Platinasta dieta reperja in igralca LL Cool J-a je ena najnovejših metod hujšanja.

Dieta, ki je izšla v tiskani obliki v knjigi z naslovom LL Cool J's Platinum 360 Diet and Lifestyle, se ne osredotoča zgolj na en vidik izgubljanja teže, temveč poudarja korenito in celovito spremembo življenjskega sloga.

Do 9 kilogramov v enem mesecu

Njegov novi pristop k hujšanju obljublja veliko, saj naj bi v enem mesecu lahko shujšali tudi do 9 kilogramov, in to brez škodljivih posledic za zdravje.

Ni samo za moške
Kljub pomislekom nežnejšega spola, ki nikakor ne bi želele izgledati tako mišičasto kot LL Cool J, je del knjige posvečen prav ženskam in ponuja program, prilagojen zanje. Po mnenju avtorja sicer večino nasvetov lahko uspešno upoštevata oba spola, vendar žensko telo res potrebuje poseben pristop.

Vitkost je način mišljenja
Avtor v knjigi poudarja, da se vse začne pri razmišljanju - nikoli ne boste uspešni, če je vaš pristop že v začetku takšen, da vam 'najbrž ne bo uspelo'. Pomembno je tudi, da spoznate sami sebe in sprejmete napake, ki so del vas in jih ne morete spremeniti. Le ko se sprejmete take kot ste, lahko izboljšate, kar se da izboljšati.

Vadba v fitnesu
Velik del LL Cool J-evega načina hujšanja je vadba v fitnesu. Po njegovem mnenju je redno obiskovanje ključ do uspeha, saj lahko z izbranimi vajami telo oblikujete točno tako, kot si želite. To za nekoga pomeni nabiranje mišic, za druge pa lepo oblikovana in napeta stegna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.