Magazin > Lepota & telo
7 ogledov

Divja sprememba

1/25
Žurnal24 main
Svetlolasa Ana se je, čeprav sprva malce prestrašena, odločila za veliko spremembo. Nepričakovano je svetle lase zamenjala z oranžnimi in se na koncu počutila odlično. Bi si upali tudi vi?

Ana se je za veliko spremembo odločila popolnoma nepričakovano. Ker so njeni lasje že od nekdaj svetlejši, se je frizerka odločila za očitno poživitev videza in kar brez posvetovanja izbrala oranžno barvo. Seveda se je Ana sprva prestrašila, a ko se je barva sprala z las, je ugotovila, da ji ta zelo pristaja in se bo nanjo hitro navadila. Tudi svoje želje glede oblike pričeske je med preobrazbo spremenila. Čeprav si je želela dolgih las, se je na koncu odločila za krajšo pričesko. Bolj ko se je friziranje približevalo koncu, bolj nasmejana in žareča je bila, njen pogled pa je vedno znova uhajal na ogledalo. Kozmetičarka ji je profesionalno naličila obraz. Po nanosu podlage in pudra ji je nežno poudarila oči, obrvi, lica in usta. Tako za dnevno kot večerno ličenje pa ji je svetovala poudarjene ustnice. Ni kaj, Anin pogum je občudovanja vreden. Bi si upali tudi vi?


Ana PRED preobrazbo


Ana PO preobrazbi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.