Magazin > Lepota & telo
49 ogledov

Do zapeljivega trebuščka s hulahopom

Rekreacija, zabava, masaža in še mnogo drugega. Žurnal24 main
Pri zvezdnicah so šestdeseta ponovno v modi. Zapeljive trebušne mišice, moč in kondicijo si Michelle Obama, Marisa Tomei in Liv Taylor pridobivajo s ponovno odkritim hitom – hulahop obroči.

Zapeljive mišice si lahko oblikujete z vrtenjem v pasu, saj se krepijo trebuh, pas in boki. Če boste obroč vrteli z nogo, boste krepili tako notranje kot zunanje stegenske mišice, ob vadbi okoli roke pa mišice rok in ramenskega obroča. Moderni hulahop je mešanica plesa, vaj za moč, masaža, meditacija in sprostitev obenem ali pa le obujanje spominov na mlada leta, saj je vadba primerna tako za mlade kot stare.

Rekreacija in masaža
Hulahopi so danes malo težji in večjih od tistih, v katerih so se zvijali v šestdesetih. Če boste izbrali takšnega z masažnimi kroglicami na notranji strani obroča, boste ob vadbi deležni še akupresure. Na tržišču imate na voljo obroče različnih debelin, barv in celo zložljive. Vadite pa lahko tako z enim kot večimi naenkrat.

Zabaven način izgubljanja kilogramov

Zabava, sprostitev, masaža in fit telo obenem, pravijo slavni. Vse, kar potrebujete je obroč in volja, presenečeni pa boste tudi nad rezultati.

Hulahop slavnih
Prva dama ZDA, Michelle Obama, naj bi se z obročem rekreirala kar pred Belo hišo, da pa je v vrtenju prava mojstrica, je pritrdil tudi njen mož Barack Obama.
Liv Taylor pravi, da se lahko rekreira le, če se ob tem zabava. Zavrti si svojo najljubšo pesem in kar se da hitro vrti obroč, dokler se ne konča pesem ali je popolnoma zadihana.
Marisa Tomei, ki smo jo lahko občudovali v filmu Rokoborec, naj bi si prav s to vadbo izklesala zapeljivo telo striptizete Cassidy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.