Magazin > Lepota & telo
9 ogledov

Energična pričeska za energično mamico

1/2
Žurnal24 main
Teden je naokoli in spet je tu nova Žurnalova preobrazba. Tokrat smo izbrali gospo Mojco, ki je po končani preobrazbi povedala, da je slab začetek dneva zanjo pomenil toliko boljši konec.

Tokrat smo na Žurnalovo preobrazbo povabili gospo Mojco, ki nas je že ob vstopu v salon obdala s pozitivno energijo. Čeprav se njen dan ni začel ravno najbolje, je takoj vedela, da bo zato konec toliko boljši. Po krajšem posvetu je frizerki popolnoma in brez strahu prepustila izbiro pričeske in barve. Mojca je moderna mamica, zelo zgovorna, odprta in si upa več, zato se je frizerka odločila za srednje dolgo paž frizuro s spredaj živo poudarjenimi prameni. Tudi razvajanje Mojci ni tuje, zato se je razveselila masaže glave in vratu, ki ju je bila deležna ob pranju las. Kasneje ji je kozmetičarka oblikovala nohte in jih namazala v modnem temnordečem odtenku. Ker se Mojca v prihajajočih dneh odpravlja na poroko, ji je kozmetičarka pokazala, kako si lahko sama naredi make-up za posebne priložnosti. Mojci se je vse skupaj sprva zdelo zapleteno, a saj veste, vaja dela mojstra.


Mojca PRED preobrazbo.



Mojca PO preobrazbi.
   
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.