Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Hči Cindy Crawford po maminih stopinjah

Kaia Gerber Young Versace
Hčerka supermanekenke Cindy Crawford ima komaj deset let in je že krenila po maminih stopinjah. Kaia Gerber je namreč že začela z manekensko kariero, njen prvi naročnik pa ni nihče drug kot Versace.

Modna znamka Versace je pretekli mesec še povečala svoj imperij, saj so se v Milanu odprla vrata prvega modnega butika Young Versace, ki ponuja visoko modo za premožnejše otroke in najstnike. Donatella Versace je za obraz prve kolekcije izbrala kar desetletno hčer nekdanje manekenke Cindy Crawford, Kaio Gerber, nad čimer je 45-letna Cindy naravnost navdušena. "Zelo sem ponosna na svojo hčerko. Sama imam zelo lepe spomine na čase, ki sem jih preživela z Donatello in Giannijem. Nekaj je na modni hiši Versace, kar jo dela posebno," je povedala Cindy, ki je Kaio spremljala na snemanju.

Nad mlado manekenko je navdušena tudi Donatella, ki Kaie ni mogla prehvaliti. "Kaia ima tako kot njena mama poseben dar. Kamera jo resnično, resnično obožuje." V objektiv sta jo ujela slavna fotografa Mert Alas in Marcus Piggott.

Komentarjev 1
  • d 15:30 19.januar 2012.

    In seveda, zopet je prevladal talent, vsekakor ne mami !