Magazin > Lepota & telo
2886 ogledov

Indira Ekić: Toliko boste odšteli za njene šminke

indira ekić Instagram
Oboževalke Indire Ekić planile po njenih šminkah.

indira ekić | Avtor: Instagram Instagram
Indira Ekić je bila edina ženska, ki se je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija uvrstila v finale. Indira je na začetku snemanj tehtala 102,6 kilograma, po treh mesecih odrekanj in treningov pa je tehtnica pokazala 73,1 kilograma. 

Spoznali smo jo kot sramežljivo dekle, ki pa se je v zadnjih letih razvilo v eno najuspešnejših vplivnic pri nas. Na Instagramu njenim lepotnim nasvetom sledi skoraj 70 tisoč ljudi.

Indira pa je sedaj šla med podjetnike in ustanovila svojo znamko ličil Indy beauty. Včeraj popoldne se je začela prodaja njenih štirih šmink, Perky, Blondie, Selfmada in Fearles. "V naši majhni Sloveniji proizvajalci sprva niso želeli niti premisliti o ideji, da bi končno razvili prve šminke na slovenskih tleh. V procesu realizacije sem velikokrat čutila, da mi želijo porezati krila a nisem dovolila, da bi me majhne misli prepričale, da so moje sanje prevelike in zato je danes tukaj Indy Beauty kolekcija šmink razvitih in v celoti izdelanih na slovenskih tleh. Razvoj visoko kvalitetne formule šmink s skrbno izbranimi pigmenti je trajal leto dni, saj smo namenili pozornost vsakemu detajlu," pravi Indira, ki se je pred kratkim zaročila. In kakovost ima svojo ceno. Eno rdečilo za ustnice stane 22,80 evra. 

Indira je sinoči pozno v noč pripravljala paketke. Svojim sledilcem je v Instagram zgodbi pokazala, koliko naročil pride danes pobrat dostavna služba.  Z izkupičkom prvega dne je lahko zadovoljna.

Komentarjev 1