Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Iva: "Nisem ravno kot omara"

teden mode Iva Krajnc Anže Petkovšek
Lepa igralka Iva Krajnc nam je povedala, da se ji moda za nosečnice zdi katastrofalna, in priznala, da v blaženem stanju raje nosi ožja oblačila.

Iva Krajnc nas vedno preseneti z dodelano stilsko kombinacijo in le redkokdaj zgreši z modno izbiro. A v nosečnosti ji oblačenje dela kar precej težav, saj pravi, da je nakupovanje nosečniških oblačil prava nočna mora. "Moram reči, da je moda za nosečnice katastrofalna. Katastrofa! Ničesar ni. Kar pa je, je izjemno drago. Nekatere stvari so kot iz naftalina, iz leta 1985 in sploh niso vintage."

Sicer pa so ji zdaj bolj všeč drugačni modni kosi kot prej. "Prej morda nisem bila privrženka stvari, ki bi bile tako ozke, zdaj mi je pa to všeč. Se mi zdi, da hoče moja duša s tem povedati, da nisem ravno kot omara," nam je povedala v smehu in dodala, da se petkam v blaženem stanju raje izogiba. "Raje imam čevlje z ravnim podplatom, pete zdaj nosim samo še na kakšni predstavi in moram priznati, da se naslednji dan že kar malo občuti. Ampak pete so vseeno pete, zato se vseeno potrpi."

Sicer pa nam je igralka pred enim mesecem razkrila tudi, kako se počuti blaženem stanju in zakaj se izogiba intervjujem na temo nosečnosti.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 14:32 18.april 2013.

    splo me ne zanima ta ženska