Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Jennifer ne sme nositi nosečniških oblačil

Jennifer Garner Flynet
Noseči igralki Jennifer Garner je njena osebna stilistka Rachel Zoe prepovedala nošenje oblačil za nosečnice.

Jennifer, ki bo februarja prihodnje leto z možem Benom Affleckom povila že tretjega otroka, je razkrila, da njena stilistka Rachel Zoe noče, da bi nosila oblačila za nosečnice. Razlog? Slavna oblikovalka namreč meni, da ne bi smela žrtvovati osebnega stila samo zaradi nosečniškega trebuščka. "Rachel je odločena, da v mojo garderobo ne bo vključila oblek za bodoče mamice," pravi 39-letna igralka in dodaja: "Mislim, da je bila sama tako drobna, ko je bila noseča, da jih sploh ni potrebovala. A jaz jih bom slej ko prej morala obleči. Do zdaj je bilo po njeno, a mislim, da se jim ne bova mogli izogniti."

A Rachel ni edina, ki zvezdnici svetuje pri njenem stilu. Lepotne nasvete ji daje celo Russell Brand, s katerim sta skupaj zaigrala v komediji Arthur. "Russell ji je med snemanjem posodil svoj lak za nohte v temnem odtenku, kasneje pa ji je enakega tudi kupil. Izmenjala sta si tudi nasvete o šamponih," je razkril Jenniferin bližnji prijatelj in dodal, da kljub temu najbolj zaupa Rachel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.