Magazin > Lepota & telo
281 ogledov

Jesenska moda za močnejše

Elena Miro, jesen/zima 2011/2012
1/29
Imaxtree
Všeč nam je, ko se po modnih brveh sprehajajo ženske z oblinami! Predstavljamo vam najnovejšo kolekcijo oblikovalke Elene Miro, ki je tudi tokrat v ospredje postavila resnično žensko, z oblinami, močnejšimi stegni in trebuščkom.

Nikar se ne skrivajte le za črnimi oblačili, pa četudi imate nekaj kilogramov preveč. Letos namesto večne klasike za dnevni videz izberite vse temnejše, zemeljske, pa tudi nežne sive odtenke. Za trendovski videz izberite hlače v živahnejšem odtenku, na primer ciklamnem, in k njim kombinirajte lahkotno svileno bluzo v nežnejši bež barvi. Potiski niso le dovoljeni, ampak tudi zaželeni. Pazite le, da ne boste z njimi pretiravali. Dovolj so že manjši detajli, tiste, zaljubljene v vzorce, pa poiščite krila ali obleke, narejene iz elegantnejših tkanin z že všitimi vzorčki.

Detajli so nujni

Oblikovalka Elena Miro se je to jesen zaljubila v pentlje, ki se igrivo pojavljajo na pasovih, okoli vratu in na naramnicah večernih oblek. Pozornost od malo bolj zaobljene postave lahko preusmerite tudi z detajli na čevljih ali opazno torbico, ki pa ne sme biti kričeča.

Da boste z novimi modnimi trendi v jesen zakorakali samozavestneje, vam ponujamo nekaj nasvetov, kako optično prikriti odvečne kilogramčke.

Poudarite prsi

Trik, ki vas bo prepričal v trenutku, je izbira pravega modrčka. Poskusite takšnega, ki prsi privzdigne. Višje prsi poudarijo ozek pas, pa tudi pozornost boste s trebuha ali bokov preusmerili na prsi. Tiste z velikimi prsmi izberite modrček z dobro oporo, izognite pa se svetlim oblačilom in kričečim vzorcem.

V-izrez

Postavite se pred ogledalo in najprej oblecite majico z U-, nato pa še takšno z V-izrezom. V kateri ste videti vitkejši? V izrez optično podaljša trup in poudari linijo vratu. Pazite le, da z izrezom ne boste pretiravali.

Pokažite noge

Poudarite atribute in skrijte tisto, kar vas moti. Če so vaše noge vitke, sta prava izbira za vas krilo ali obleka. Najbolj hvaležna je dolžina pod ali do kolen, če pa so vaša stegna nad koleni vitka, lahko krilo skrajšate še za nekaj centimetrov.

Zožite pas

Ni le modni trend, visok pas je odlična izbira za vse, ki želite prikriti maščobne blazinice okoli trebuha. Posnemajte oblikovalko Eleno Miro in pas še dodatno poudarite s tankim pasom. Letos je izbira res velika, saj je visok pas moden povsod – na hlačah, krilu in oblekah. Pas je več kot dobrodošel tudi na jaknah in plaščih, saj poudari linijo telesa in prepreči, da bi bili v ohlapnih oblačilih videti še bolj okrogli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.