Magazin > Lepota & telo
45 ogledov

Kako privlačni se zdite moškim?

žesnka Shutterstock
Odgovor je nadvse preprost, pravi znana seksologinja. Toliko, kot se zdite privlačni sami sebi.

Če želite biti privlačnejši, morate začeti tako tudi razmišljati o sebi, pravi znana seksologinja Tracy Cox, ki ponuja nekaj nasvetov, s pomočjo katerih boste odkrili, kako privlačni ste v resnici.

Vas nenehno skrbi, kako ste videti?

Privlačni ljudje so samozavestni in imajo o svojem videzu večino časa pozitivno mnenje. In nasprotno, tisti, ki nenehno razmišljajo o svojem videzu, pogosto delujejo manj privlačni, četudi to niso. Manj privlačne energije oddajajo tudi tisti, ki se nenehno primerjajo z drugimi, po njihovem mnenju lepšimi in privlačnejšimi "tekmeci".

Kako privlačni so vaši bivši?

Ljudje se pogosto podzavestno povezujemo s tistimi, za katere mislimo, da so nam telesno podobni, razlaga seksologinja. Če ne veste, kako privlačni se zdite sami sebi, poglejte fotografije svojih bivših partnerjev – se vam zdijo privlačni? Tako, kot mislite o njih, naj bi mislili tudi o sebi, je prepričana Tracy Cox.

Kakšna je stopnja vaše čustvene inteligence?

Eden od ključnih faktorjev privlačnosti je tudi čustvena inteligenca. Iskrenost, predanost, možnost sočustvovanja in dostopnost so dejavniki, ki povečajo privlačnost.

Ste družabni?

Najprivlačnejši ljudje so tisti, ki so v družbi sproščeni, zabavni, se veliko smejijo in ob katerih se že ob prvih srečanjih počutimo, kot da jih poznamo že od nekdaj. Če spadate v skupino zaprtih, nedostopnih in samskih, se naslednjič v družbi le poskusite bolj sprostiti.

Koliko ste stari?

Če mislite, da ste zaradi štirice, ki pri starosti sili v ospredje, manj privlačni, se motite. Danes so ženske v štiridesetih privlačnejše kot kadarkoli prej. Neka raziskava je celo pokazala, da moški že zelo težko ločijo med ženskami v poznih dvajsetih in tistimi, ki so že zakorakale v štirideseta. Še dobro za vse čudežne kozmetične pripomočke, s pomočjo katerih se lahko ženske privlačne počutijo dlje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.