Magazin
66 ogledov

Takšne so uporabnice maca

mac bejba OK BlueStacks
Privrženke odgriznjenega jabolka in uporabnice maca so zelo privlačne, manjka jim le malo modne drznosti. Imajo daljše temne lase, najraje nosijo kavbojke, se sprehajajo v supergah, pozornost pa pritegnejo tudi s (prevelikimi) očali.

Največ, kar 52 odstotkov uporabnic maca je mlajših od 20 let, je pokazala raziskava, v kateri je sodelovalo več tisoč Apple navdušenk in ki je bila izvedena pod okriljem podjetja BlueStacks, ki razvija aplikacije za klasične računalnike in Applove mace. Raziskovalce je zanimalo vse, od barve las in velikosti glave do tega, kakšen nakit najraje nosijo in katera obutev prevladuje v njihovi omari.

Temni lasje in pegice

Izkazalo se je, da ima 18 odstotkov uporabnic nenavadno veliko glavo, več kot polovica jih ima pege, 38 odstotkov temne lase, kar 43 odstotkov jih nosi očala – večina (modna) prevelika.

Dekleta, pokažite smisel za modo

"Povprečna uporabnica maca je zelo seksi, čeprav se tako ne oblači," razlaga John Gargiulo, predstavnik BueStacks. Le devet odstotkov uporabnic nosi krila, 11 odstotkov jih prisega na vroče hlačke, največ, kar 77 odstotkov, pa na kavbojke. Ljubiteljice jabolka bi več drznosti lahko pokazale tudi pri izbiri zgornjih oblačil, saj jih največ najraje nosi kar navadno majico ali srajco, njihova prva izbira pri obutvi pa so seveda superge.

Uporabljate maca? Potem imate veliko možnosti, da se boste v fotografiji prepoznali.