Magazin > Lepota & telo
212 ogledov

Kako zavezati pareo

pareo
1/5
Saša Despot
Lahko je kratko, nabrano ali dolgo krilo, seksi dvodelna obleka, oblačilo, ki odkrije ali zakrije.
  • Seksi dvodelnost. Sredina parea je na hrbtu, oba konca blaga potegnite pod pazduhama na sprednji del telesa in ju zavežite čez prsi. Preostanek parea potegnite nazaj na hrbet, tako da spredaj ustvarite modrček. Pareo na hrbtni strani prekrižajte in ga spet potegnite nazaj na sprednji del telesa ob boku. Zavežite tako, da ustvarite kratko krilo.
  • S plastenjem pridobite na volumnu. Pri tem načinu zavezovanja boste potrebovali dve broškici ali sponki. Pareo razpolovite po dolžini, ga ovijte okoli bokov in pritrdite s sponko, tako da preostanek pada navzdol. Ločite plasti tega dela parea in se z njimi poigrajte tako, da jih s sponko pričvrstite na zgornji rob parea in ustvarite balonasto nabrano krilo.
  • Rimska zapeljivost ob Jadranu. Multifunkcionalno oblačilo ovijte čez prsi, tako da preostanek dela parea držite v eni roki. Potegnite ga čez ramo in zavežite z drugim koncem parea. Izvirno in preprosto.

  • Pareo zavežite kot predpasnik okoli vratu. Spodnji del parea potegnite med nogama nazaj, nato pa še oba konca blaga naprej ter zavežite na sredini ali ob strani na boku.
  • Večerna oblekica ali zapeljivost na plaži. Sredina parea je na hrbtu, oba konca blaga potegnite pod pazduhama na sprednji del telesa in ju zavežite čez prsi. Levi konec blaga potegnite po desni strani nazaj, desnega po levi in zavežite zadaj. Lažja različica tega vezanja je, da konca blaga potegnete pod pazduhama na sprednji del telesa, prekrižate in zavežete za vratom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.