Magazin > Lepota & telo
15 ogledov

Kakšne umazanke znajo biti zvezdnice

Rihanna Reuters
Čeprav so bogate, slavne in vajene nositi draga dizajnerska oblačila, še ne pomeni, da znajo skrbeti zanje. Oblikovalci razkrivajo, kakšne packe so lahko zvezdnice.

Z madeži telesnih tekočin prekrite obleke, popolnoma uničene kreacije, nevračanje dragih oblek in nakita ... Vse to modnim oblikovalcem in publicistom povzroča malo morje težav, saj znajo biti zvezdnice prave packe. Obleke velikokrat vrnejo (ali pa ne vrnejo) v nesprejemljivi obliki, razkriva časnik New York Post, kjer pišejo o največjih morah z rdečih preprog v zadnjih letih.

Eden od primerov je, ko je Lady Gaga, ki je znana po čudaški modi, pred dvema letoma vrnila črno obleko oblikovalca Thierryja Muglerja. Kreacijo je potrebovala za snemanje videospota, vrnila pa jo je z večtedensko zamudo in s sumljivim madežem. "Videti je bilo, kot da gre za spermo. Bilo je tako ogabno, da vam sploh ne znam povedati. Nikoli nismo izvedeli, kaj je pravzaprav bilo, a za čistilnico smo morali plačati 500 dolarjev," je povedal njen takratni publicist.

Mariah in Lindsay jih kar predelata

Nič boljši nista Lindsay Lohan in Janice Dickinson. Prva je nekoč dolgo obleko znamke Theia, ki stane 1.750 dolarjev, vrnila povsem uničeno, saj jo je predelala v mini obleko. Janice pa naj bi kar ukradla 20 tisoč dolarjev vreden nakit, a ga ja pozneje po obrokih vrnila. V isti koš je stilist Phillip Bloch vrgel tudi Mariah Carey. "Vsi se spomnimo njene faze z mini oblekami. Manj obleke, več kože, preveč Mariah. Pred štirimi leti si je bilo izredno težko izposoditi obleke zanjo, saj je bila znana po tem, da jih je krajšala kar sama."

Rihanna za razliko od Mariah in Lindsay oblek ne reže, jih pa zato pošteno umaže, pravi njena modna svetovalka. Leta 2010 si je od modne hiše Herve Leroux sposodila obleko za rojstnodnevno zabavo, a jo je vrnila povsem neprepoznavno. "Obleka je bila na koncu čisto rjava. Res ne vem, kako ji je to uspelo."

Obleke tudi izginjajo

Johnny Wujek, stilist pevke Katy Perry, je pred leti celo izgubil obleko Zuhairja Murada, ki jo je zvezdnica nosila na podelitvi filmskih nagrad MTV. Oblikovalec zato kar nekaj časa ni hotel sodelovati z njim. Podobno se je nekoč pripetilo tudi Lohanovi, ki je trdila, da nikakor ne najde obleke znamke Collette Dinnigan, ki si jo je sposodila. "Kot nam je razložila, jo je iskala povsod, a je ni našla," je povedal tiskovni predstavnik znamke. "Pozneje pa smo Lindsay ujeli, ko jo je nosila na novoletni zabavi pa tudi na naslovnici neke revije. Takrat smo si rekli: 'Aha! Pa smo te ujeli!' Dobili smo dokaz, da obleka ni povsem izgubljena," je razložil in dodal, da je zvezdnica obleko pozneje vrnila in da ni bilo nobenih zamer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.