Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Kate Middleton ima najboljši stil

Kate Middleton
1/10
EPA
Modna revija Harper's Bazaar je s pomočjo bralk sestavila seznam najbolje oblečenih zvezdnic. Na vrh se je zavihtela najbolj priljubljena članica britanske kraljeve družine, Kate Middleton. Preverite, koga vse je premagala.

Kate Middleton ima po mnenju bralk celo boljši stil kot televizijska voditeljica Alexa Chung, ki je znana tudi kot modna ikona, ter Kate Moss. Vojvodinja si je prvo mesto po besedah bralk zaslužila predvsem zaradi preprostega, a hkrati elegantnega sloga in mešanice visoke mode ter znamk, ki so dostopne tudi navadnim smrtnikom. Dodaten plus je dobila tudi zato, ker si kot svetovno znana oseba upa isti kos obleči večkrat.

Pri Harper's Bazaarju so povedali, da jih izbira njihovih bralk sploh ne preseneča, saj Kate s svojim stilom navdušuje že nekaj časa, po kraljevi poroki stoletja pa je postala navdih ženskam po vsem svetu.

Bralke priljubljene revije so drugo mesto namenile pevki Florence Welch, tretje pa igralki Andrei Riseborough. Preverite, katerim zvezdnicam se je uspelo uvrstiti med prvo deseterico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.