Magazin > Lepota & telo
54 ogledov

Katie za lepoto skrbi s polži

Katie Holmes EPA
Katie Holmes je razkrila, da je za njeno sijočo polt zaslužna polžja slina.

Da težko obdobje, ki ga je Katie Holmes po ločitvi od moža prestajala lani, ne bi pustilo posledic na njeni koži, je zvezdnica zanjo začela skrbeti s kremo, ki med drugim vsebuje polžjo slino.

"Nad kremo, ki ji jo je priporočila prijateljica, je Katie zelo navdušena, saj je njena koža mehka in gladka," je za Look magazine povedal neimenovan vir, ki dodaja, da bo Katie naredila vse, da bo videti čudovito. Najela si je celo trenerja za zmenke. Ji bo do novega izbranca pomagala tudi nova krema?

Kreme in geli z izvlečki polžje sline sicer na kozmetičnem področju niso nič novega, so pa vse bolj zaželeni. Polžja slina naj bi namreč imela zaradi spodbujanja regeneracije kože dober pomlajevalni učinek, zdravila in obnavljala naj bi poškodovano tkivo, odpravljala nepopolnosti na koži, ščitila pred delovanjem prostih radikalov, dobra izbira pa naj bi bila tudi za vse, ki se želijo rešiti aken.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.