Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Katin trend: "zgoraj brez"

Kate Middleton Reuters
Poudarjene obrvi in temno črtalo za oči sta glavni lepotni zapovedi vojvodinje Kate. In vse, kar nosi bodoča mamica, posnemajo ženske po vsem svetu. Slavna vizažistka Christina Vacirca je izdala nekaj Katinih lepotnih skrivnosti.

Pri posnemanju Katinega videza so najpomembnejše obrvi. "Te naj bodo debelejših naravnih linij, po potrebi nežno popolnjene s senčilom za obrvi," svetuje vizažistka slavnih Christina Vacirca.

Drugi najpomembnejši lepoti pripomoček pa je črn svinčnik za oči. Kate z njim vedno poudari spodnjo, včasih pa tudi zgornjo linijo vek. "Poudarek dajte črti pod vekama, ki ju je Kate znova izstrelila med najbolj vroče lepotne trende, črta nad vekami pa naj ne bo čista. Ob zunanjih kotičkih jo nežno zabrišite, kot da bi želeli doseči zadimljen učinek," svetuje vizažistka in dodaja, da so v šali lepotni trend vojvodinje poimenovali kar "zgoraj brez", saj oči pogosto poudari le s črto na spodnji veki. Skromni bodite tudi pri izbiri šminke. "Izberite nosljive in nežne mat odtenke," zaključuje vizažistka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.