Magazin > Lepota & telo
49 ogledov

Katine nosečniške razvade

Kate Middleton Fame Flaynet
Vsaka nosečnica ima svoje razvade. Kate Middleton naj bi bila nora na sladko.

Kate Middleton, ki so jo pred nosečnostjo pogosto kritizirali zaradi premalo kilogramov in namigovali na motnje hranjenja, naj bi z nosečniškim trebuščkom dobila tudi željo po sladkem. "Nenehno misli le na sladkarije. Obožuje piškote, čokolado in torte. Ob kavi ali čaju si vedno privošči še kaj sladkega," je za US Weekly povedala njena prijateljica.

Da pa se kilogrami ne bi začeli kopičiti, Kate pridno vadi jogo. Vir za omenjeno revijo dodaja, da ima Kate inštruktorja joge, s katerim v palači vadita večkrat tedensko. Poleg joge naj bi nosečnica prisegala tudi na dolge sprehode s svojim psom.

Kako priporočljiva je joga za nosečnice, razlaga tudi Bojana Lobe, učiteljica joge khalsa way, ki nam je zaupala: "Joga v nosečnosti vzpostavi in vzdržuje dobro telesno kondicijo, poleg tega pa žensko počasi pripravlja na porod. Nosečnica se lažje spoprime s svojimi telesnimi spremembami, se obrne vase in se nauči sprejeti porodno bolečino." Več o tem in kako jogo nadaljevati skupaj z malčkom preberite tukaj!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.