Magazin > Lepota & telo
63 ogledov

Ljubljana dobila nov modni kotiček

Katja Koselj Jewellery
1/11
Mirjam Čančer
Katja Koselj, oblikovalka unikatnega nakita je v središču Ljubljane odprla razstavno-prodajni atelje, v katerem bo lahko ustvarjala in bila v stalnem stiku s svojimi strankami.

V prazničnem decembru je Katja Koselj, ki ustvarja pod znamko Katja Koselj Jewellery, odprla svojo trgovino, v kateri se bo lahko bolj posvečala strankam. "Zelo sem vesela, da sem storila ta korak, mislim, da si večina umetnikov želi imeti svoj ustvarjalni kotiček, kjer se lahko vsak dan ukvarja s svojo obrtjo, ustvarja in kamor lahko povabi svoje stranke in se z njimi podruži," je ob odprtju povedala Katja, ki se z oblikovanjem nakita resneje ukvarja od leta 2007.
V petih letih si je nabrala že lepo število strank, med katerimi so tudi modna novinarka in manekenka Eva Ahačevčič, misici Marika Savšek in Mirela Korač, ter pevka Eva Černe. Z veseljem pa sodeluje tudi z modno oblikovalko Majo Štamol Droljc in nekdanjo mis Universe Slovenije, danes pa modno novinarko Tjašo Kokalj. "Z njimi ustvarjam nove zgodbe, nove projekte in tako tudi sama rastem," je ob tem povedala oblikovalka.

Ustvarjalne delavnice

Katja bo v ateljeju prirejala tudi mesečne delavnice, na katerih si bo lahko vsak ustvaril svoj nakit. "Že nekaj časa, od samega začetka moje spletne prodaje, strankam ponujam možnost, da soustvarjajo nakit, z lastno izbiro perlic, kamnov in ostalih dodatkov, sedaj pa bodo ljubitelji ustvarjanja imeli možnost, da si sami naredijo svoj nakit po ugodni ceni, saj bodo plačali le stroške materiala. Vse kar bodo ustvarili, bodo odnesli domov," pravi Katja in dodaja, da je to odlična ideja za darila, prva delavnica pa se bo zgodila še pred božičem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.