Magazin > Lepota & telo
323 ogledov

Komentatorka oddaje Brez cenzure shujšala

Jerica Zupan Osebni arhiv
Jerica Zupan se je lotila hujšanja in bo verjetno kmalu tako fit, kot je bila nekoč. Spodaj si poglejte njeno spremembo.

Novinarka komercialne televizije Planet TV in komentatorka oddaje Brez cenzure Jerica Zupan, se je odločila, da je čas za spremembo. Začela je telovaditi in spremenila svoj jedilnik.

"Hodim na funkcionalno vadbo k trenerju Dejanu Lenartu, ki je tudi nekdanji profesionalni atlet in trener številnih vrhunskih športnikov. V svoj urnik sem uvrstila vadbo, ki je na sporedu skoraj vsak dan.“

Jerica je za Žurnal24 povedala, da je sicer zelo velik deloholik, a imata zdravje in dobro počutje zdaj prednost: "Pred tem si tega nisem morala privoščiti, ker sem bila deloholik, delala sem od jutra do poznih večernih ur. Ampak samo delati in nič narediti zase, ne gre v nedogled. Na prvem mestu je zdaj zdravje in dobro počutje, še vedno pa veliko delam. Vendar ima zdaj šport prednost. Sem pa šele na začetku svoje poti.“ Pove, da se je morala odpovedati svojim najljubšim prigrizkom: "Svoje telo sem šokirala s tem, da sem iz jedilnika prečrtala vso nezdravo hrano. Sicer obožujem kruh, pice, pohano meso in čokolado. Tega ni več oziroma se jih da nadomestiti s čim zdravim. Od sadja jem zaenkrat samo jagode in borovnice, lahko jem oreščke, mlečne izdelke, meso, ribe, in seveda veliko zelenjave.“

Zaupala nam je, da je nekaj kilogramov že izgubila, a da se s tehtnico ne bo preveč obremenjevala: "Pomembno je počutje. Ali mi uspeva bom verjetno opazila sama, ko se bom 'stračila' v kavbojke, ki sem jim nosila pred leti."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.