Magazin > Lepota & telo
194 ogledov

Kondom za erekcijo

Marsikateri težavi bo kmalu odklenkalo z nakupom pravega kondoma. (Foto: Shutter Žurnal24 main
Spolnost. Na trgu bo kmalu možno dobiti kontracepcijo z učinkom viagre.

Ameriško farmacevtsko podjetje je razvilo kondom, ki učinkuje podobno kot modra tabletka; poskrbi za čvrsto erekcijo tudi pri moških, ki imajo na tem področju težave. Novi kondom je namenjen predvsem tistim, ki pri spolnem odnosu težko ohranjajo erekcijo, in tistim, ki jim težave z erekcijo povzroča uporaba navadnega kondoma.

Notranjost prekriva gel
Kondom, ki ima za zdaj le tovarniško ime CSD500, erekcijo spodbudi s posebnim gelom, s katerim je prevlečena njegova notranjost. Gel se vpije v kožo, učinkovine v njem pa razširijo žile in povečajo pretok krvi, kar izboljša in podaljša erekcijo. Nova vrsta kondoma ima ob tem seveda vse lastnosti prejšnjih različic, saj varuje pred nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi.

Najbrž na voljo že letos
Kondom za izboljšanje erekcije zdaj čaka še odobritev Evropske unije, nato pa bo skupaj s klasičnimi kondomi dosegljiv v prosti prodaji v lekarnah in trgovinah. To pomeni, da zanj ne bo treba k zdravniku po recept. Po napovedih izumiteljev naj bi izdelek odobritev Unije dočakal kmalu – zagotovo že letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.