Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Majice za vsak žep

K njej se odlično podajo temne kavbojke.
1/19
Žurnal24 main
Modni za malo denarja? Zakaj pa ne! Vse, kar potrebujete, je živahna majica s potiskom.
Stara oblačila, nove kombinacije
Se v vaši omari skriva majica živahnih barv? Skombinirajte jo s kavbojkami, dodajte pas ali trak, kos nakita in usnjeno torbico. Da, to pomlad ste lahko modni tudi s kombinacijami iz prejšnje sezone, če pa boste kakšen evro namenili sveži pomladanski kolekciji, v vaši omari ne sme manjkati živahna majica s potiskom, ki bo prav gotovo osvežila vaš videz.

Glejte skozi oči otroka

Ste se kot punčka navduševali nad konjički, punčkami, metuljčki ali rožicami? Podoživite otroštvo in izberite majico s potiskom svojega junaka. Modno je vse – od risanih junakov, ptic, rožic do hišk.

Naredite unikat
Če želite čisto posebno majico, prosite otroka ali nečaka, naj vam nariše risbico, kupite enobarvno majico in oboje odnesite v trgovino, kjer vam bodo umetnino natisnili.

 

Preberite še:

V galeriji si oglejte nekaj modnih majic znamk Topshop in H&M. Če so vam všeč, naj vam zaupamo, da boste zanje odšteli od deset do osemnajst evorv. Poiščite svojo najljubšo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.