Magazin > Lepota & telo
62 ogledov

Majini nasveti, kako na razprodaje

Maja Raspopovič Boštjan Tacol
Zdaj je pravi čas, če si želite kupiti kakšen kos s podpisom znanega modnega oblikovalca. Maja Raspopovič nam je zaupala, kje najraje nakupuje in kakšne kose se izplača kupiti na razprodajah.

"Na razprodajah se otepam oblačil, ki so preveč izpostavljena in se pojavljajo v modnih revijah, saj se za takšne kose točno ve, iz katere sezone so. Raje se odločam za večne, brezčasne kose, ki jih lahko nato dobro kombiniram in nosim več sezon," pravi modna poznavalka Maja Raspopovič.

Vložite v motoristične škornje

Na razprodajah se po njenem mnenju izplača kupiti dober par škornjev, ki jih lahko nosimo več let, recimo motoristične škornje, letošnji hit, v katerega se izplača vložiti, je tudi v barvit Kenzov pulover, torbo pa si Raspopovičeva kupi eno na sezono.

Večino kupi prek spleta

Maja večinoma kupuje prek spleta. "Prvič zaradi tega, ker je enostavneje, saj nimam časa niti potrpljenja hoditi po trgovinah, poleg tega pa je na spletu večja izbira. Spletni portali, kjer boste našli kose višjega cenovnega razreda, so recimo Net-a-porter.com, Fashionesta.com, Shopbob.com, Mytheresa.com, Luisaviaroma.com ..." Večina od teh dostavlja tudi v Slovenijo. Po pregledu tovrstnih spletnih trgovin smo ugotovili, da zimske razprodaje že trajajo, popusti pa so nekje do 60 odstotkov.

Sicer pa se modna strokovnjakinja rada ustavi tudi v trgovinah Wolfova 5 in Hibrid ter Galeriji Emporium v Ljubljani, na razprodaje pa tokrat ne bo šla, saj je dosti nakupovala že v decembru.

Komentarjev 2
  • Oseba_ 19:35 13.januar 2013.

    RaspopoviĆ , ne pa č

  • Oseba_ 19:32 13.januar 2013.

    kdo je sploh ta ženska