Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Zapravljajte pri slovenskih oblikovalcih

Koda 386 Facebook
Brezglavo nakupovanje poceni kosov le zato, ker so znižani, se le redko obrestuje. Razprodaje boste najbolje izkoristili, če boste kupovali kvalitetne, unikatne kose, ki jih boste lahko nosili še leta.

Če vaša denarnica ni najbolj globoka in ne zahajate v trgovine, kjer se bohotijo dražji, a kvalitetnejši modni kosi, so razprodaje kot nalašč. Popusti do 50 odstotkov se tam že dobro obrestujejo in cene končno postanejo sprejemljive.

V prikupni trgovinici Koda 386 na Tavčarjevi 4, kjer svoje kreacije prodajajo oblikovalci Matevž Faganel, Nina Šušnjara in Sanja Grcić, boste te dni lahko izkoristili popust do 50 odstotkov. Popust velja za vsa oblačila, znižani pa so tudi nekateri vzorčni kosi. Znižanje bo trajalo do sredine februarja.

Le tri korake stran si pri legendarni Marjeti Grošelj lahko privoščite njene torbice, ki so znižane do 40 odstotkov. Popust na določene artikle bo trajal do konca januarja.

Na razprodaji tudi poročne obleke

Še posebej radodarna je modna oblikovalka Maja Štamol, ki svoje kose prodaja na dveh lokacijah. Tisti v Nami so znižani od 30 do 50 odstotkov (velja za vsa oblačila), v njenem ateljeju v Žalcu pa vas čaka znižanje od 70 do 80 odstotkov. Izbirate lahko med unikatnimi kosi iz prejšnjih sezon, na svoj račun pa boste prišle tudi bodoče maturantke in neveste, saj Maja obleke za te priložnosti prodaja od 30 do 70 odstotkov ceneje. Popuste v veleblagovnici boste lahko koristili do konca januarja, v ateljeju pa do razprodaje vseh kosov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.