Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Malkovich bo oblikoval za Pirellija

John Malkovich FameFlynet
Ameriški igralec in režiser John Malkovich, ki se je že pred časom podal v svet mode, bo za italijanskega proizvajalca pnevmatik Pirelli oblikoval ekskluzivno linijo oblačil, imenovano PZero.

Linija PZero bo po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa predstavljala spoj tehnologije in mode, naprodaj pa bo zgolj v Pirellijevi milanski trgovini. Malkovich je sicer že pred leti zasnoval svojo modno blagovno znamko Technobohemian, njegova linija za Pirelli pa bo med drugim vključevala posebne teniške copate, znane kot "bohosneakers" (bohemske teniske), katerih gumo bodo ustvarili pri Pirelliju.

S projektom se je spet vzpostavila vez med ameriškim igralcem in italijanskim proizvajalcem pnevmatik. Leta 2005 je namreč Malkovich skupaj z manekenko Naomi Campbell nastopil v kratkem Pirellijevem reklamnem filmu z naslovom The Call v režiji Antoina Fuque. V njem je igralec upodobil vatikanskega izganjalca duhov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.