Magazin > Lepota & telo
296 ogledov

Manca Simčič po stopinjah supermanekenk

modna revija Emporium
1/6
Emporium
Manca Simčič, ki je pred petimi meseci rodila drugega otroka, se je prejšnji teden že sprehodila po modni brvi. O poporodnih kilogramih pa niti sledi.

Izbranka Tomija Megliča se lahko brez težav kosa s svetovno znanimi manekenkami, ki se le nekaj tednov ali mesecev po porodu pojavijo na modni brvi. Manca se je po njej sprehodila pretekli teden, le pet mesecev po rojstvu hčerke Nore. Na prvi pogled je videti, da je morala pošteno garati, da je spet pridobila seksi postavo, a Manca trdi, da ne počne ničesar takšnega. "Živim čisto normalno, za zdaj še ne telovadim, ker si zaradi dojenja tega še ne morem privoščiti. Enako je pri hrani, ničemur se ne odrekam, a se ne prenajedam, pojem toliko, kolikor moje telo potrebuje," nam je razložila in ob naši pohvali skromno dodala: "No, vsake oči imajo svojega malarja, morda se nekaterim še ne zdim čisto v redu (smeh). Imam še kakšen odvečen kilogram."

A tudi teh se je Manca že spretno lotila: "Edino, kar počnem, je, da hodim na sprehode. Zelo veliko sem na zraku in veliko hodim." S telovadbo pa bo začela, ko bo čas za to. "Sem za kakršnokoli aktivnost, najraje pa smučam. Ampak, ker je to sezonsko, imam namen začeti teči, saj se mi zdi to super dejavnost."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.