Magazin > Lepota & telo
1 ogledov

Manj je več

1/29
Žurnal24 main
Ste se tudi vi naveličali svojega videza in si želite spremembe? Zberite pogum in se odločite za našo preobrazbo, tako kot je to storila Polona. Pred preobrazbo so jo motili močno pobeljeni lasje in pričeska brez oblike.

Frizerka Milena se je naše kandidatke razveselila, saj je zanjo predstavljala poseben izziv, predvsem zaradi neenakomerno pobeljenih las. Da se ti ne bi obarvali zeleno, so pred barvanjem nanje nanesli peno za prepigmentacijo, jo posušili in pozneje lase obarvali v nekoliko temnejši blond odtenek.

Pričeska
Včasih so majhne spremembe videti veliko večje. To je Poloni pokazala frizerka, ki je z minimalnim striženjem popolnoma spremenila obliko pričeske. Moderna oblika odpre obraz, ga naredi mladostnejšega in živahnejšega.

Rjavo-zlat odtenek
Med preobrazbo nam je Polona zaupala, da se sama ne liči, saj ne ve, kaj na obrazu poudariti. Zato ji je vizažistka Mirjam svetovala naravni make-up z nežno poudarjenimi očmi in ustnicami. Tako je rjavo-zlat odtenek vse, kar Polona potrebuje v svoji kozmetični torbici.

Polona PRED preobrazbo
 

Polona PO preobrazbi
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.