Magazin > Lepota & telo
69 ogledov

Maša Kljun: S kolesom proti celulitu

"Največ nege posvečam svojim lasem." Žurnal24 main
Televizijska voditeljica Maša Kljun se je že začela pripravljati na poletje. Vas zanima, kako se je podala v boj proti celulitu in zakaj največ nege posveča svojim lasem?
Katero kremo za obraz uporabljate in koliko zanjo odštejete?
Dolgo kremi za obraz nisem posvečala posebne pozornosti, z leti pa človek ugotovi, da je to pomemben del nege. Uporabljam kreme za obraz višjega cenovnega razreda, ker se mi zdi, da so boljše. Ne morem pa reči, da prisegam na točno določeno znamko, ker se mi zdi, da je treba kremo, ko se koža nanjo navadi, zamenjati.

Za katero kozmetiko, ki jo uporabljate, odštejete največ?
Zapravljam za nego celega telesa, največ pa za kozmetiko za nego las. Pri tem mi pomaga moj frizer Matej iz Mič Stylinga, ki mi priskrbi vse potrebne preparate, ki jih potrebujejo moji lasje.


Obožujete masažo? Tudi Maša jo. © iStockPhoto

 
Kolikokrat na mesec obiščete kozmetični salon?
Hodim v kozmetične salone, predvsem masaža mi je zelo ljuba, ampak moram reči, da se zaradi pomanjkanja časa v salon odpravim bolj malokrat. Na masažo bi si želela večkrat! Na nego obraza pa se ne odpravim več kot enkrat na leto, saj imam zelo tanko kožo.

Ste za botoks oziroma lifting ali odpravljate gubice zgolj s kremo?

Botoks absolutno ne, glede liftinga mislim, da se ga ne bom posluževala, ampak nikoli ne reci nikoli. Najverjetneje bom gubice odpravljala s kremami, prehrano in načinom življenja. Drugače pa me gubice ne motijo. Zdi se mi namreč, da gubice odražajo karakter človeka, ki ga ne smemo skrivati.

Posvečate več nege lasem ali obrazu?
Po kitajskem horoskopu sem opica in baje opice posvečamo veliko pozornosti svojim lasem. Pomembno je, da je las lep in negovan. Ker imam na laseh blond barvo in so zato lasje uničeni, se mi zdi pomembno, da jih negujem z raznimi preparati in maskami, ki jih kupujem v frizerskem salonu.

Maša za kondicijo in lepo postavo skrbi s kolesom. © iStockPhoto

 
Kaj pa priprave na poletje?
Počnem to, kar menim, da počne vsaka ženska: grem na pedikuro, da so noge v sandalih videti lepe, depilacijo, zaradi sonca in morja pa je seveda potrebna še dodatna nega las. Solarija pa ne obiskujem.

Kako se bojujete s celulitom?
Pred vsakim poletjem si rečem, da bom letos pa res kupila anticelulitne kremice, ampak jih nikoli ne, ker se mi zdi, da ni nobenega vidnega efeka. Celulit raje odpravljam z rekreacijo. Danes sem napolnila gume na kolesu in prav kolo bo moja priprava na poletje. O anticelulitnih negah v salonu pa še nisem razmišljala.

Kaj na obrazu najraje poudarite z ličili?
Oči. Še posebej sem navdušena nad novimi profesionalnimi čopiči za ličenje, ki sem jih kupila v Londonu.

Koliko dni v mesecu preživite popolnoma brez make-upa?
Med vikendi, ko grem domov in sem v naravi, sem prav gotovo brez make-upa. Preden sem začela delati na televiziji, mi je bilo biti brez make-upa samoumevno, zdaj pa sem na masko navajena. Mi je težko biti popolnoma brez ličil.

Kateri parfum uporabljate trenutno?
Trenutno uporabljam parfum Zen. Težko najdem parfum, ki se ga ne bi naveličala. Mislim, da se Zena ne bom.

 

Preberite še:

Zaupajte nam lepotni nasvet?
Vsaka ženska ve, da je takrat, ko se dobro počuti in je zadovoljna s seboj, lahko neznansko lepa, takrat, ko pa je nesrečna in jo kaj teži, se lahko zelo trudi biti lepa, a ji bo to težko uspelo. Vsaka ženska naj se zaveda, da je nekaj posebnega in naj na sebi to tudi poudari. Ne zdi se mi pametno, da bi okrog hodili kloni manekenk z naslovnic. Lepota je zelo relativna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.