Magazin > Lepota & telo
779 ogledov

Modni podvigi Alenke Bratušek

Alenka Bratušek
1/10
Žurnal24 main
Alenka Bratušek med funkcijo predsednice vlade ni pretresla le političnega prostora, ampak tudi modnega. Prekratka krila in vpadljivi čevlji so del njene prepoznavnosti.

Alenko Bratušek si bomo v modnem svetu zapomnili po leopardjih vzorcih, čevljih z vrtoglavo visokimi petami, rdečem suknjiču in (pre)kratkih krilih.

S prvim je presenetila pred dobrim letom, ko se je sestala s hrvaškim premierjem Zoranom Milanovićem ob ratifikaciji hrvaške pristopne pogodbe z Evropsko unijo. Takrat so se ob njen drzni izbor čevljev spotaknili tudi hrvaški mediji, ki so Bratuškovi očitali, da je z njimi želela zapeljati hrvaškega kolega. Čevlji pa niso edini kos z leopardjim vzorcem, ki ga Bratuškova "skriva" v svoji omari. Kako rada ima živalske vzorce, je pokazala še enkrat, ko se je na političnem parketu med srečanjem z italijanskim premierjem Enricom Letto pojavila v krilu z živalskim vzorcem.

Poglede pa je pritegnila tudi z dolžino kril in oblek. Med obiskom pri Angeli Merkel je izbrala obleko, ki je pri izstopu iz avtomobila razkrila preveč, fotografski objektivi pa so se tudi sicer skoraj vedno ustavili na njenih razgaljenih in dolgih nogah.

Med modne kose, od katerih se ne more ločiti, pa uvrščamo rdeč blazer, s katerim rada popestri sive kombinacije.

Kljub številnim spodrsljajem pa nas je pozitivno presenetila na uradnem obisku pri papežu Frančišku, kjer je blestela v črnem kostimu, elegantnih čevljih, s speto pričesko in klobukom s tančico.

Nekaj modnih podvigov smo zbrali v galeriji. V kateri modni kombinaciji pa je najbolj všeč vam?

Komentarjev 1
  • Mrcina 10:25 06.maj 2014.

    Niti en njen podvig mi ni bil všeč, ker mi sama ženska ni všeč ! O kakih dolgih nogah govorite??? Kje so pa kake dolge lepe noge???