Magazin > Lepota & telo
90 ogledov

Modrčke perite v sušilcu za solato

sušilec za solato Profimedias
Ena, dva, tri, naj se zavrti. Pranje modrčkov ni bilo še nikoli lažje.

Prav ste prebrali. Modrčkom vrtenje v sušilcu za solato zelo odgovarja. Potrebujete malo mila ali otroški šampon, frotirasto brisačo in seveda sušilec za solato.

V sušilec natočite toplo vodo in dodajte dve čajni žlički šampona. Modrček potopite v vodo in nekajkrat nežno podrgnite košarice, da se dobro namočijo. Modrček naj se deset minut namaka, nato pa ga zavrtite. Ko ga nekajkrat zavrtite, odlijte vodo, očistite sušilec in vanj natočite mrzlo vodo. Modrček dajte nazaj v vodo in ga spet zavrtite. Postopek ponavljajte, dokler voda v sušilcu ni čista. Iz sušilca zlijte vodo in položite modrček vanj. Večkrat zavrtite modrček, da iz njega odstranite čim več vode. 

Preostane vam še, da modrček nežno stisnete in ga popivnate z brisačo. Košaric nikoli ne ovijajte. Modrček posušite na zraku tako, da ga obesite na stojalo ali pa ga položite na čisto, suho brisačo. Ne obešajte modrčka za naramnice, saj se bodo raztegnile. Kako se tega lotiti, si lahko ogledate na tej povezavi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.