Magazin > Lepota & telo
51 ogledov

Movrina želje Lady Gaga ne zanimajo

Peter Movrin Primož Predalič
Peter Movrin nam je zaupal, kako je prišlo do sodelovanja z Lady Gaga, in priznal, da ga pri ustvarjanju oblačil njene želje ne zanimajo.

O tem, da je mlademu slovenskemu oblikovalcu Petru Movrinu uspel veliki met, saj je njegovo delo opazila in zdaj tudi nosi Lady Gaga, smo že poročali, zdaj pa nam je oblikovalec zaupal, da so ga odkrili, poklicali in k sodelovanju povabili njeni modni skavti.

"Njeni modni skavti spremljajo ljudi, ki se jim zdijo primerni za sodelovanje. Oni so me kontaktirali, moja pravnica je pregledala pogodbo in jo uskladila z njihovimi pravniki," razlaga Movrin, ki ima za sabo več uspešnih projektov. "Tudi leta nazaj sem za vsako kolekcijo dobil nekaj mednarodnih in domačih nagrad. Letos sem se predstavil tudi na modnem bienalu na Nizozemskem. Razstavljal sem z Rickom Ownesom, Prado, Jeanom Paulom Gaultierjem. Takšne stvari in nagrade so v tujini zelo odmevne, zato so me tudi našli," dodaja oblikovalec, ki pa na vprašanje o tem, ali je slavno pevko spoznal tudi v živo, ostaja skrivnosten: "O tem žal ne smem govoriti."

Movrin kljub temu ostaja zvest sam sebi in svojim modnim zamislim: "Čisto nič ne upoštevam njenih želja. Jaz samo delam, delam in delam." Oblikovalec, ki trenutno z Lady Gaga sodeluje v sklopu novega albuma Artpop, dodaja, da se dogovarjajo tudi za druga sodelovanja, a ta še niso potrjena.

"Sodelovanje z Lady Gaga je le še en dokaz, da grem v pravo smer. Tako kot to, da dobim za vsako kolekcijo nekaj nagrad. To mi da še več zagona, več želja. Tako se moda še bolj razvija," zaključuje Movrin, ki je v preteklosti sodeloval tudi s Pippo Middleton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.