Magazin > Lepota & telo
61 ogledov

Slovenski oblikovalec oblači Lady Gaga

Peter Movrin
1/2
Maja Slavec
Mlademu slovenskemu oblikovalcu Petru Movrinu je uspel veliki met, saj je njegovo delo opazila Lady Gaga.

Da je ena od največjih svetovnih zvezdnic Lady Gaga navdušena nad delom slovenskega oblikovalca Petra Movrina, je pokazala med fotografiranjem z oboževalci, ko je nosila njegovo kreacijo. A moder plašč iz krzna ni edini kos, ki je očaral pevko, našega oblikovalca je povabila celo k sodelovanju ob lansiranju novega albuma Artpop.

Kako se je zgodil tako velik korak v njegovi karieri, Movrin ni izdal, saj je zelo skrivnosten. V oddaji Pop In je izdal le, da ga veže pogodba in da lahko razkrije le to, da gre za promocijo novega albuma. "Je malo umetnosti, malo popa, kar album Artpop je. To je vse, kar lahko povem." Za komentar smo ga poklicali tudi mi, a se na naše klice ni odzval.

Movrin se je sicer že večkrat predstavil na našem tednu mode; na jesenskem tednu mode pred enim mesecem je svoje kreacije na brv poslal skupaj z ekipo SQUAT//Young@Squat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.