Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Na potep s pin up torbo

I Bag
1/4
I Bag
Kaj nastane, ko se združijo ideje in ustvarjalnost modnih oblikovalk Neli Štrukelj in Davorke Požgan? Pin up ročno izdelane barvite torbe, ki bodo popestrile vaš poletni videz.

Pisane barve, lasersko izrezani vzorci, pike in retro pridih zaznamujejo novo kolekcijo poletnih pin up torb, ki sta jih skupaj ustvarili oblikovalki Neli Štrukelj in Davorka Požgan. "Davorka je prišla k meni z željo, da bi se naučila tehnologije izdelave torbic in dela z laserjem in tako sva spontano prišli na idejo, da na novo pridobljeno znanje preizkusi tudi v praksi," je povedala Neli.

Skupaj sta izbirali materiale, določali kombinacije, detajle in barve. "Z Neli se tukaj zelo dobro ujameva, imava podoben pogled na estetiko, spoštujeva mnenje ena druge, se dopolnjujeva in nadgrajujeva, tako da je šlo vse skupaj zelo gladko in je bilo podobno igri kot delu," je sodelovanje komentirala Davorka. 

Pike in rože

Inspiracijo za torbe sta iskali v pin up estetiki in hipsterskih vrečkah - torbicah, kot glavni motiv pri oblikovanju pa sta jima bila vzorca pik in rož. "Želeli sva narediti sveže, barvaste poletne torbe namenjene mlajši populaciji, v katere lahko stlačiš marsikaj in greš na pohod po mestu, na plažo, sedet na travnik ali zvečer na koncert." In to jima je tudi uspelo. Njune pin up torbe lahko naročite preko Facebook strani I Bag, zanje pa boste odšteli od 60 do 70 evrov. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.