Magazin > Lepota & telo
125 ogledov

Najbolj zaželena je francoska moda

Louis Vuitton Imaxtree
Med modnimi oblikovalci poteka hud boj za prevlado. Med drugim tudi na naslovnicah najbolj znanih modnih revij. Letos je prvo mesto osvojila znana francoska znamka.

Julijske in nekatere avgustovske modne revije so že tu in jasno je, katera modna hiša je bila na letošnjih pomladnih in poletnih naslovnicah najbolj zaželena. Čast je pripadla francoski modni hiši Louis Vuitton, saj so se njihove kreacije pojavile na kar 88 pomladnih in poletnih modnih izdajah. Nosile so jo najbolj zaželene super manekenke, od Lane del Ran na naslovnici britanskega Voguea do Kate Moss v japonski izdaji modne biblije.

Sicer so bile v preteklih letih najbolj zaželene kreacije modne hiše Prada, ki je v eni sezoni krasila 78 naslovnic, sledi Dolce & Gabbana z 71 naslovnicami, nedvomno zmagovalne kolekcije pa so nosile podpis Gucci, v eni sezoni pa so se pojavile na kar 102 naslovnicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.