Magazin > Lepota & telo
16 ogledov

Najdražja oblačila letošnje Coachelle

Kate Bosworth
1/5
Profimedias
Bi si za glasbeni festival, ki poteka sredi puščave, nadeli obleko, ki stane več kot 5000 dolarjev?

V ZDA se je pretekli konec tedna začel glasbeni festival Coachella (poteka sicer še prihajajoči vikend), na katerem pa v ospredju ni le glasba, ampak tudi moda.

Ker festival vsako leto obišče tudi mnogo slavnih, so mediji vedno izjemno pozorni na to, s kom so prišli in kaj so si za rajanje po puščavi obleki. Če mislite, da so se zadovoljili z navadnimi kratkimi hlačami in majico, se motite.

Vzemimo igralko Kate Bosworth. Njena jakna, ki je že razprodana, stane slabih 3000 evrov. Kate se v tej obleki zagotovo ni usedla na travo. Zanjo je namreč odštela 521 evrov.

Tudi Chanel Iman rada zapravlja za modo. Njen kimono, ki sicer še ni na voljo v prodajalnah, bo stal 1600 evrov, njeni sandali pa stanejo dobrih 500 evrov.

Katy Perry je bila v obleki iz modne hiše Lanvin prečudovita. Za kreacijo je odštela slabih 5200 evrov.

Pevka Fergie pa se je na festivalu pojavila v najdražjih škornjih, poročajo ameriški mediji. Odločila se je za črne škornje Giuseppeja Zanottija, za katere je plačala slabih 2000 evrov. Poceni ni bil niti njen telovnik (Alberta Ferretti). Ta je stal več kot 4500 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.