Magazin > Lepota & telo
286 ogledov

Najlepši moški na svetu

Andrej Pejić
1/7
Reuters
Veliko ljudi ustreza definiciji lepote, nekateri si z lepoto služijo kruh, le malo pa je takšnih, katerih lepota briše mejo med spoloma.

19-letni maneken Andrej Pejić je sin očeta Hrvata in mame Srbkinje. Med vojno je družina iz Tuzle v Bosni in Hercegovini prebegnila v Avstralijo. Trenutno živijo v Melbournu, Andrej pa je v zadnjem letu bolj malo doma, saj se vztrajno vzpenja po lestvici najbolj želenih modelov in dela v vseh modnih prestolnicah.

Androgen videz

Modni svet neprestano pušča v dvomih glede svojega spola, saj ima visoki svetlolasec izjemno lepe obrazne poteze, ki spominjajo na ženske. Polne ustnice in dolgi svetli lahko hitro zmedejo ljudi, ki se sprašujejo, ali je Andrej maneken ali manekenka.

V modnem svetu so bili sprva sicer skeptični, saj je bil Andrej zelo poseben in drugačen. A sreča mu je bila naklonjena in modni veljaki so bili nad njim več kot navdušeni. Krasil je že strani francoske in italijanske izdaje revije Vogue, sodeloval pa je tudi z uglednimi modnimi oblikovalci, kot so Marc Jacobs, John Galliano in Jean Paul Gaultier. Na spletni strani models.com Andrej trenutno zaseda 19. mesto najvplivnejših moških modelov na svetu.

Njegova osnovna modna agencija je Chadwickmodels iz Sydneya, kjer vodijo njegovo evidenco med moškimi modeli. Tam smo preverili njegove mere.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.