Magazin > Lepota & telo
6542 ogledov

Napad lakote? Masirajte to točko na svojem telesu

burger, kosilo, hrana, debelost Profimedias
Pet tisoč leta stara kitajska metoda zdravljenja vam lahko pomaga pri hujšanju.

Pri akupresuri gre za obliko alternativne medicine, kjer s prsti pritiskamo na določene točke na telesu, kar naj bi stimuliralo telesne samozdravilne sposobnosti, lajšalo bolečine, krepilo imunski sistem in izboljšalo prekrvavitev.

Pravijo tudi, da nam lahko ta oblika zdravljenja pomaga pri hujšanju. Napade lakote, ki nastanejo tudi, kadar telesu primanjkujejo določene hranilne snovi, lahko nadzorujemo z masažo ali pritiskom na točko, ki se nahaja na sredini med nosom in zgornjo ustnico. Tej točki pravijo tudi "središče človeka“. Na točko pritiskajte eno minuto, nato počakajte nekaj sekund in tehniko ponovite.

Če ves čas razmišljate le o hrani in pijači, poiščite majhno vdolbinico takoj pod kolenom. Točko masirajte minuto ali dve. Za boljšo presnovo, ki je temelj vsake uspešne diete, pa pritisnite na točko, ki se nahaja dlan višje od vašega popka. Masirajte jo 2 minuti, trikrat na dan, najbolje 30 minut pred vsakim obrokom.

Komentarjev 5
  • carmen 23:39 20.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. Evo, kar sem pocel >>>>>> www.WebJob33.Com

  • Janez_53 22:09 20.november 2018.

    "Majhna vdolbinica takoj pod kolenom"??? To pa je natančno definirano! Kot če bi rekel "Majhna hišica na obrobju mesteca"! Sedaj pa jo najdi!

  • Dejan Škraba 19:48 20.november 2018.

    Če je človek lačen naj je.