Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Napovejte vojno mrazu

Mango, 129 EUR
1/8
Mango
Puhovka je nepogrešljiv kos v zimski omari. Krajše bunde so primerne za športen videz.

Poleg puhovke boste letos v trendu tudi s podaljšano bundo, je povedala modna oblikovalka Maja Štamol. Pojavljajo se sicer tudi krajše bunde, vendar so te primernejše za športen videz. Kako izbrati pravo, nam je zaupala stilistka Metka Reberšak.

Prenapihnjene s pasovi

Skoraj vsi oblikovalci so v svoje kolekcije vpletli puhovke. Letošnje so živahne, prenapihnjene in imajo pridih volumna, je pojasnila Štamolova. Še vedno so najmodnejše takšne, ki so v pasu močno stisnjene, in s širšimi pasovi – takšnimi, ki pas poudarijo, postavo pa naredijo precej skladno. Zelo pogosto so opremljene z zadrgami, ki so močno zlate ali srebrne, bundi pa dajejo pridih elegance, je dodala modna oblikovalka.

Prešitost je ključna

Barvo in dolžino je po besedah Reberšakove treba prilagoditi postavi. Ključni člen pri izbiri je prešitost. Balon-čkasto prešite in močno svetleče kroje si namreč lahko privoščijo tiste brez oblin, če pa boste posegale po zlati sredini, vam lahko puhovka služi kot prijetno in večnamensko oblačilo, privoščijo pa si jo lahko ženske različnih postav. “Bundo lahko nosite k visokim škornjem ali gležnjarjem ter v kombinaciji s športnimi in elegantnimi oblačili,” je razložila stilistka.
Kratke bunde so postale športno-eleganten primer ulične mode, saj se lahko z različno izbiro spodnjih oblačil hitro preoblikujejo v različne sloge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.